Вт, 2024-04-23, 17:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:28
В Греції приніс свої результати ранній початок туристичного сезону
Інші останні Туристичні новини

Міністр туризму Греції Василіс Кікіліас заявив, що влада країни доклала всіх зусиль для початку туристичного сезону, підкресливши, що дані щодо Афін і Салоників і заповненість вільних місць для розміщення на великодній період виправдовують усі зусилля, докладені Грецією.

У прес-релізі, випущеному Міністерством туризму 18 квітня, міністр Кікіліас також навів як типовий приклад цього досягнення острів Корфу, а також Санторіні, куди на початку цього року приїхало багато американських туристів.

"Туризм є популярною економікою країни, і гроші від туризму йдуть безпосередньо в реальну економіку, підтримуючи наявний дохід греків і малі та середні підприємства", – також зазначив він.

Водночас він додав, що туризм є одним із найголовніших інструментів регіонального розвитку Греції. За його словами, це пов’язано з тим, що грецькі острови невеликі, а гірські райони залучають інвестиції та зберігають своє населення завдяки прибуткам від туристів.

В іншій заяві, опублікованій 19 квітня, міністр туризму також повідомив, що відвідувачі вже почали приїжджати до Греції, наголосивши, що рішення розпочати туристичний сезон раніше, ніж будь-коли, відіграло важливу роль у досягненні збільшення кількості туристів у цей час.

"Початок прямих рейсів зі США 7 березня, збільшення круїзів, з Піреєм як порт приписки, наводить пасажирів до Афін і сприяє збільшенню туристичного потоку, створюючи дохід для економіки міста", – зазначив у зв’язку з цим Кікіліас.

Крім того, 18 квітня німецька авіакомпанія Condor розпочала польоти з Дюссельдорфу та Лейпцигу після майже 20-річної перерви, і рішення Condor вибрати аеропорт Афін відображає впевненість компанії в грецькій столиці як пункті призначення, йдеться у повідомленні міністерства.

За словами міністра Кікіліаса, співпраця Aegean із TUI France має велике значення для французького ринку.

Греція також займає перше місце з продажу попередніх бронювань на 2022 рік у всіх напрямках. Обсяг бронювань цього року також збільшився до тризначних показників порівняно з літом 2021 року.

Крім того, основними напрямками у Греції для французів є Афіни, Кріт, Кос, Родос та Корфу.

Міністр туризму Кікіліас повідомив, що Епірський регіон є фаворитом серед туристичних напрямків цього року, зазначивши, що поступ менш відомих напрямків буде посилено.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Туристичні новини | Переглядів: 519 | Додав: adminA | Теги: ранній початок туристичного сезону, Греція | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]