Чт, 2024-04-25, 11:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:13
В гуртожитках Донецька розташувалися бойовики, бої йдуть за межами міста
Інші останні Надзвичайні новини

 У Донецькій міській раді зазначають, що ніч у місті пройшла відносно спокійно.
У Донецьку ніч пройшла відносно спокійно, в районі аеропорту чутні інтенсивні перестрілки й вибухи.

Про це УНІАН повідомили в прес-службі Донецької міської ради.

«Ніч у Донецьку пройшла відносно спокійно. За повідомленнями жителів, в районі аеропорту чути інтенсивні перестрілки і вибухи, звуки яких доносяться у всі райони міста. Бойові дії йдуть за межами міста з боку сел. Піски і села Карлівка», - сказано в повідомленні. За інформацією, отриманою УНІАН від очевидців-жителів Донецька, велика кількість терористів, які прибули зі Слов'янська та Краматорська, розселилися в гуртожитках Донецького медичного університету і в профілакторії Донецького національного університету.

Як повідомляє 62.ua, користувачі соцмереж в Донецьку пишуть, що озброєні люди ДНР вселилися, зокрема, у гуртожиток №3 та №4 Донецького Національного університету .

"Третій і четвертий гуртожитки ДонНУ спішно звільняють мешканців, які там затрималися, нібито для прибулих у Донецьк бійців зі Слов'янська?

Там людей 400 зі зброєю помічені" - пишуть користувачі. Крім того, повідомляється, що "два автобуси з терористами заселилися в профілакторій ДонНУ". Офіційного підтвердження цієї інформації поки немає.
 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 838 | Додав: adminA | Теги: бойовики, межами міста, гуртожитках Донецька, бої | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]