Чт, 2024-04-25, 22:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:14
В Одесу після 11-річної перерви повернувся угорський лоукостер
Інші останні Туристичні новини

  Після 11-річної перерви в Одесу повернувся угорський лоукостер

1 листопада о 20:11 угорський літак Airbus A320 одного з найбільших європейських лоукостерів – авіакомпанії WizzAir – після тривалої перерви приземлився в міжнародному аеропорту Одеса.

У місцевому виданні «Думська» нагадали, що WizzAir пішов з Одеси у 2008 році, не пропрацювавши і року. Відзначається, що колишній глава облдержадміністрації Михеїл Саакашвілі в 2015 році запрошував до Одеси гендиректора авіакомпанії Йожефа Вараді, який, оглянувши термінали та інші споруди, повідомив, що WizzAir не прийде в приморське місто, поки тут не буде нової смуги.

Зараз нова взлітка Одеського аеропорту є, проте невідомо, коли її зможуть ввести в експлуатацію. Проте, WizzAir вирішив не чекати її запуску, а забити слоти і почати літати на старій смузі.

Нагадаємо, Wizz Air планує відкрити відразу шість маршрутів із Запоріжжя. Рейси до Відня, Вільнюса, Будапешта, Гданська, Кракова та Вроцлава уже з’явилися у системі бронювання.

Влітку 2020 року угорська авіакомпанія Wizz Air планує збільшити перевезення пасажирів на українських рейсах на 7%.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Туристичні новини | Переглядів: 1130 | Додав: adminA | Теги: Одеса, угорський лоукостер, 11-річна перерва | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]