Сб, 2024-04-27, 02:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Російські окупаційні війська обстріляли з протитанкового керованого ракетного комплексу машину забезпечення українських військових.

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2019-11-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Компания Microsoft получила разрешение американских властей на возобновление поставок программного обеспечения китайской компании Huawei.


 

 

Человека нельзя назвать здоровым, если у него больные зубы. Поэтому за ротовой полостью необходим тщательный уход.


 

Пацієнти лікарів-ортопедів, яким довелося зіштовхнутися з проблемами у функціонуванні чи навіть втратою кінцівок, намагаються підібрати та замовити ортопедичні вироби та протези, щоб повернутися до нормального повноцінного життя.


 

Последние десятилетия глобализация шагает семимильными шагами по нашей планете. Границы и расстояния уже не являются проблемой для общения и бизнеса.


 

Державна митна служба запустила систему подання скарг онлайн, обіцяють відповіді "людською мовою" та розгляд до 5 робочих днів.


 

 

У ЄС очікують від Путіна на “нормандському саміті” значущих кроків для просування мінського процесу.


 

 

Євросоюз твердо підтримує Україну в забезпеченні заможного, демократичного і безпечного майбутнього для своїх громадян".