Сб, 2024-04-27, 18:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:42
В Офісі президента розкритикували резонансну статтю Залужного
Інші останні Політичні новини

Заступник керівника Офісу президента Ігор Жовква розкритикував резонансну статтю головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного для The Economist.

Зокрема, він наголосив, що військові не повинні коментувати для преси обстановку на фронті та робити певні оцінки ситуації, адже це полегшує роботу агресора. Про це він сказав в ефірі телемарафону.

"Я б найменше, що робив - це коментував для преси, для відкритої публіки те, що відбувається на фронті, те, що може відбутися на фронті, якісь варіанти. Тому що ми тоді полегшимо роботу агресора", - сказав він.

Жовква розповів, що після виходу статті йому телефонував "один із керівників кабінету лідерів" із запитанням, чи дійсно війна зайшла в глухий кут.

"Мені надійшов дзвінок одного з керівників кабінетів лідерів, і вони в паніці запитують: "Що повідомляти моєму лідеру? Ви дійсно в глухому куті?". Ми такого ефекту хотіли досягти цією статтею?", - заявив Жовква.

Заступник керівника ОП припустив, що міг бути "дуже глибокий якийсь стратегічний задум", але загалом зміст статті Залужного його дивує.

Ситуація на фронті в Україні зайшла у глухий кут. Жодна зі сторін не може просуватися, бо однаково технологічно оснащена. Про це у колонці для The Economist написав Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

Генерал повідомив, що за п'ять місяців контрнаступу Україні вдалося просунутися лише на 17 км, а росія десять місяців воювала навколо Бахмута на сході, щоб взяти місто розміром 6 на 6 км.

Залужний вважає, що для виходу з глухого кута потрібен потужний технологічний стрибок.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 376 | Додав: admin | Теги: Залужний | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]