Пт, 2024-04-26, 20:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:45
В Пентагоні анонсували зустріч контактної групи з оборони України - "Рамштайн-4"
Інші останні Політичні новини

  Наступні зустрічі учасників формату відбудеться у віртуальному режимі.

Четверта зустріч контактної групи з оборони України (UDCG), більш відома як "формат Рамштайн", відбудеться 20 липня у режимі онлайн.

Про це повідомляє прес-служба Пентагону у звіті про телефонну розмову міністрів оборони США та України Ллойда Остіна та Олексія Резнікова.

Остін надав Резнікову оновлену інформацію про допомогу США в галузі безпеки Україні, зокрема про новий пакет на $400 млн, оголошений 8 липня. Водночас Резніков розповів про ситуацію на фронті.

Міністри також обговорили порядок денний наступного засідання "Рамштайн-4" та обмінялися думками щодо майбутнього допомоги США та союзників Україні у форматі UDCG.

Наступні зустрічі учасників формату відбуватимуться у режимі онлайн.

Як повідомляв ЗМІ, 16 червня міністр оборони Олексій Резніков розповів, що західні партнери передадуть Україні додаткову зброю. Таке рішення ухвалили за підсумками зустрічі з української оборони у форматі "Рамштайн-3".

Згодом Резніков розповів про дотепний тост, який стосується  російського військового флоту. Його придумали у Польщі, але вже знають усі міністри оборони клубу "Рамштайн".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 360 | Додав: adminA | Теги: Рамштайн-4, зустріч контактної групи з оборони , пентагон | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]