Чт, 2024-04-18, 20:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:31
В Україну прибули 112 вантажівок з німецькою гуманітарною допомогою
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

112 вантажівок з гуманітарною допомогою від уряду Німеччини для переселенців з Донбасу перетнули українсько-польський кордон, повідомляє прес-служба Кабміну.

Державна служба України з надзвичайних ситуацій визначена отримувачем німецької гуманітарної допомоги. Представники товариства Червоного Хреста в Україні та регіональних штабів ДСНС України розповсюджуватимуть цю допомогу по областях України.

Наразі вантажівки перебувають на території України і партіями вже вирушили до визначеного місця подальшого розподілу вантажу.

Наприкінці серпня канцлер Німеччини Анґела Меркель під час зустрічі з Петром Порошенком повідомила про намір Німеччини надати Україні гуманітарну допомогу для переселенців з Донбасу.

Протягом жовтня до України прибуде понад 110 вантажівок з гуманітарною допомогою (зимовий одяг, побутова техніка) та понад 100 вантажівок з технічним обладнанням для побудови трьох транзитних пунктів із збірних будинків для короткострокового проживання у них людей, які тимчасово виїжджають з районів проведення АТО.

За даними ООН, в Україні налічується 350 тисяч вимушених переселенців з Донбасу.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 881 | Додав: adminA | Теги: Україну, 112 вантажівок, німецькою гуманітарною допомогою | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]