Сб, 2024-04-20, 05:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:22
В умовах воєнного стану - МВС працює над спрощеним алгоритмом видачі документів
Інші останні Новини України

У Міністерстві внутрішніх справ розробляють спрощений алгоритм видачі документів в умовах воєнного стану, зокрема, переселенцям з тимчасово окупованих територій.

Про це йшлося під час робочої поїздки на Запоріжжя першого заступника міністра внутрішніх справ Євгенія Єніна, повідомляє ЗМІ із посиланням на Запорізьку ОВА.

"Перший заступник міністра зазначив, що центральне керівництво наразі займається питанням розробки спрощеного алгоритму видачі документів в умовах воєнного стану. Особливо це стосується тих людей, які намагаються виїхати з тимчасово окупованої території, не маючи при собі жодних документів для посвідчення особи. Зокрема, коли евакуюються з новонародженими", - йдеться у повідомленні.

В адміністрації наголосили, що область перебуває у складних умовах. На лінії зіткнення щодня точаться бої. До того ж у регіоні працює єдиний у Приазов'ї гуманітарний коридор. А це велика кількість переміщених осіб, які проходять через Запоріжжя: люди тікають від війни на безпечніші території.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 373 | Додав: adminA | Теги: алгоритмом видачі документів, МВС, умови воєнного стану | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]