Пт, 2024-04-19, 16:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:08
Вартість контекстної реклами та процес її налаштування
Інші останні Економічні новини

Основні етапи налаштування контекстної реклами стоматологічної клініки

Контекстна реклама — об'єктивно найкращий інструмент із доступних у сфері інтернет маркетингу для просування стоматології на сьогодні. Переваги цього методу вже не один десяток разів описувалися у всіляких статтях. Тому ми хотіли б торкнутися теми, не менш актуальної: це процес налаштування рекламних кампаній. З чого процес складається та від чого залежить вартість налаштування контекстної реклами?

Підготовка рекламної кампанії.

На цьому етапі відбувається кілька важливих процесів. Збір ключових слів, за якими ви збираєтеся просуватися. Якісне планування текстів та зовнішнього вигляду рекламних оголошень. Цьому пункту сьогодні приділяють особливу увагу тому, що темпи зростання мобільного трафіку вражають. На сьогодні це понад 55% від загальних показників. Відповідно, маркетологам потрібно передбачити та перевірити, як виглядатимуть їхні оголошення на різних екранах.

Налаштування способів відстеження та аналітики.

Для якісної роботи контекстної реклами потрібно постійно аналізувати вхідні дані. Для цього використовуються, наприклад, інструменти колл трекінгу, щоб ви могли розуміти джерело і те рекламне оголошення, яким перейшов потенційний клієнт на ваш сайт.

Збір статистики.

Логічно слідуючий із попереднього пункту новий етап налаштування. Це вже безпосередньо сам запуск контекстної реклами, її тестування та аналіз даних, отриманих за перший проміжок часу. Як правило – 30 днів. Контекстолог перевіряє та вивчає всі дані за ключовими показниками ефективності рекламних кампаній: скільки користувачів зробили корисні дії, звідки надходить основний обсяг трафіку, які демографічні показники цільової аудиторії тощо.

Розподіл бюджету.

Як тільки ви чітко розумієте, які з ваших гіпотез спрацювали, а які — ні, саме час перерозподілити бюджет. Ви видаляєте ті кампанії, які виявилися неконкурентоспроможними, масштабуєте найефективніші та ресурси починаєте вкладати саме у їхній розвиток.

Що впливає на вартість налаштування контекстної реклами?

Якщо ви звертались до агенцій з контекстної реклами, то напевно чули казки про те, що просування бізнесу із будь якої сфери діяльності – це процес пошуку нових та нестандартних рішень. І неможливо одразу назвати точну вартість робіт. Але експерти в DIGITAL ZAVOD працюють не по надуманій вартості, а по стандартному фіксованому тарифу, що є значною перевагою поміж усіх конкурентів.

Проміжні підсумки та оцінка результатів роботи.

Після закінчення пробного періоду ви відібрали найкорисніші кампанії, чітко вивчили поведінку користувачів та готові до нових спроб розширити аудиторію стоматологічної клініки. Весь цей процес ми ще детальніше розкривали для вас у цьому корисному матеріалі. І так продовжуватиметься з кожним новим колом. Ви висуваєте гіпотезу, на основі отриманих даних, запускаєте кампанії та перевіряєте, що спрацювало, а що – ні. Пошукові алгоритми Google постійно змінюються і маркетологи повинні підлаштовуватись під нові критерії пошукових систем. Так само на місці не стоять і користувачі. Їхня поведінка змінюється і залежить від ще більшої кількості зовнішніх факторів.

Maksym Tokariev, digital marketing & content expert at DIGITAL ZAVOD

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 416 | Додав: admin | Теги: реклама, контекстна, вартість, налаштування | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]