Ср, 2024-04-24, 21:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:43
Варварство окупантів обурює - старший радник Конгресу США закликав надати Україні ATACMS і танки
Інші останні Новини світу

Старший радник конгресу США Пол Массаро закликав надати Україні керовані балістичні ракети ATACMS, які здатні точно вражати цілі на відстані від 165 до 310 км, і танки. Він наголосив, що російське зло закінчиться лише перемогою України.

Про це Массаро написав в своєму Twitter-акаунті. За його словами, воєнні злочини росії в Україні – це образа всього людства.

"Варварство і розпуста російських загарбників обурливі. Кастрація, знущання, зґвалтування, вбивства дітей, знищення міст. Неприборкане зло. Російське зло закінчиться лише українською перемогою. ATACMS для України. І сучасні бойові танки. Дайте їм усі. Все, що їм потрібно, щоб покласти край цьому злочину проти людства", – наголосив старший радник конгресу США.

Нагадаємо, Пол Массаро після ударів росії по Одеському морському торговому порту заявив, що "росія завжди бреше", а "угоди з нею – гірші, ніж нічого". Він наголосив, що росія має бути розгромлена на полі бою та приречена на повну ізоляцію.

Як повідомляли ЗМІ, членкиня Комітету Палати представників США у справах збройних сил Елісса Слоткін заявила, що обидві партії Конгресу підтримують передачу Україні ракет великої дальності. Зокрема, йдеться про оперативно-тактичний ракетний комплекс ATACMS.

Раніше в мережі наочно показали, яку зону ураження можуть охопити ракети ATACMS. Отримавши оперативно-тактичні ракети ATACMS, Збройні сили України могли б у рази підвищити ефективність бою проти російських загарбників.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 363 | Додав: adminA | Теги: радник конгресу США, ATACMS і танки, україна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]