Вт, 2024-03-19, 11:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

07:30
"Ви боретеся за європейське майбутнє": глави урядів Польщі та Фінляндії звернулися до українців. ВІДЕО
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Українці борються не лише за свою країну, але і європейські цінності, відтак завжди можуть розраховувати на підтримку Варшави та Гельсінок.

Про це йдеться у спільному відеозверненні до українців прем’єр-міністрів Польщі та Фінляндії Матеуша Моравецького і Сани Марін.

"Ми повністю підтримуємо Україну в її боротьбі проти росії. Ми за вас і разом з вами, коли ви захищаєте свою країну та європейські цінності"- заявила Марін.

Своєю чергою Моравецький підкреслив, що українці борються за свою свободу та свій суверенітет.

"Але ми твердо відчуваємо, що ви також боретеся за європейські цінності, європейську безпеку та європейське майбутнє. Тому ви завжди матимете нашу підтримку. Це будуть не лише слова, але дії та факти",- констатував польський прем’єр.

Як інформувало агентство, під час спільної пресконференції у Гельсінках за результатами зустрічі обидва прем’єри наголосили, що продовжуватимуть надавати Україні всіляку підтримку. Крім того, вони зазначили, потрібно посилювати санкційний тиск проти росії, а також конфіскувати російські активи за кордоном для майбутньої відбудови України.

З 24 лютого росія веде повномасштабну війну проти України.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 314 | Додав: adminA | Теги: звернення, глави урядів Польщі та Фінляндії, українці | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]