Сб, 2024-04-20, 10:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:54
Вибираємо простирадла: що варто знати
Інші останні Новини України

При виборі простирадла найбільше значення має кількість вертикально та горизонтально розташованих ниток на 1 квадратний дюйм. Від цього показника залежать м'якість та повітропроникність. Чим більше ниток - тим краще. Вироби, в яких використано мінімальну їх кількість (менше 200), схожі на клейонку, адже вони погано пропускають повітря, тому під час відпочинку люди потіють і відчувають дискомфорт.

В ідеалі ниток на квадратний дюйм, повинно бути, не менше 800. Такі простирадла дуже приємні на дотик і користуватися ними комфортно. Якщо ж ви хочете обрати електропростирадло, то варто почитати онлайн джерело, яким є інтернет-магазин інструментів "Промтовари". Тут вам запропонують не лише інформацію, але і якісну європейську продукцію за оптимальними цінами в Україні, отож сайт обов'язково варто додати в закладки.

електропростирадло

Який матеріал кращий?

Протягом багатьох років лідером є бавовна:

  • приємна на дотик;
  • міцний матеріал;
  • через неї добре проникає повітря.

Фланель - один із видів бавовни, особливість якого полягає в розчісуванні волокон. У результаті тканина товщає і краще зберігає тепло. Простирадла з фланелі підходять для холодної пори року. У цьому випадку кількість ниток не враховують, орієнтуються на вагу бавовни, яку можна знайти на упаковках деяких виробів. Втім, можна не турбувати себе розглядом різних показників, оскільки при виборі хорошого виробника постільна білизна з фланелі зазвичай якісна.

Тенсел – тканина, виготовлена на основі деревини евкаліпту. Матеріал екологічно чистий, виготовлені з нього вироби — органічні, що обов'язково оцінять прихильники здорового способу життя.

Шовк. У повсякденному житті не кожен ризикне користуватися шовковими простирадлами, адже вони дорогі та ніжні, тобто вимагають особливого догляду у вигляді акуратного прання та делікатного прасування.

Поліестер. Вироби з поліестеру найдешевші, але синтетичні простирадла не сприяють комфортному сну.

Бамбук. Цей матеріал відносять до екологічно чистих, хоча насправді він не є таким. Бамбук попередньо проходить складні хімічні процеси, зате володіє кращими характеристиками, ніж бавовна. Тканина шовковиста, міцна, дорожча за бавовну.

Чому варто купувати електропростирадло?

Такий варіант простирадла ідеальний для холодної пори року, не доводиться мерзнути, сон завжди комфортний, тому за відсутності протипоказань однозначно варто його придбати.

Вибір електропростирадла

Насамперед з'ясуйте розмір ліжка. Якщо на ліжку спить двоє людей, підійдуть вироби розміром 185х150 та 200х170. Виріб може трохи звисати, це нормально, оскільки по краях є невелика кількість полотна. З метою економії можна придбати полуторне простирадло. Просто стеліть його поперек. У цьому випадку оптимальний розмір 150х80 та 130х70 см.

електропростирадло

Оскільки електропростирадло бажано покривати звичайним простирадлом, матеріал такого виробу особливого значення не має. Цілком можна вибрати фліс.

Зверніть увагу, чи передбачено для вибраного виробу можливість регулювати температуру. Мінімальна рекомендована кількість режимів – 2.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 411 | Додав: admin | Теги: Вибір, електропростирадло, простирадло | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]