Пт, 2024-03-29, 14:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:27
Від переговорів про коаліцію з його партією найреальніший партнер Макрона відмовився
Інші останні Новини Європейського Союзу

Французька партія «Республіканці», яка вважалась найреальнішим партнером по коаліції для блоку президента Еммануеля Макрона «Разом», відмовилась від переговорів і планує залишитися в опозиції.

«Ми агітували в опозиції, ми в опозиції і залишимося, все дуже зрозуміло. Це буде, як ми завжди робили, конструктивна опозиція, але справжня опозиція Еммануелю Макрону, який все знищив. Його п’ятирічний термін був повним провалом, і це те, що сьогодні показує цей результат», – сказав Жакоб.

Президент Франції Еммануель Макрон втратив абсолютну більшість у Національній асамблеї у другому турі на парламентських виборах у неділю.

Президентський блок Еммануеля Макрона «Разом» не здобув 289 голосів, які йому потрібні, щоб зберегти контроль над Асамблеєю. За підсумками голосування у нього всього 245 місць.

Відродження ультраправих і альянсу лівих партій ускладнить Еммануелю Макрону можливість реалізувати його внутрішній порядок денний під час другого терміну.

Франція спільно зі своїми європейськими колегами опрацьовує маршрут вивезення збіжжя з України через Румунію.

Президент Франції Емманюель Макрон заявив про готовність приїхати в росію і зустрітися з президентом путіним.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 394 | Додав: adminA | Теги: коаліція, партнер, Макрон, переговори | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]