Чт, 2024-03-28, 19:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:03
Відправити посилку з Європи безкоштовно: інструкція для українців
Інші останні Новини Європейського Союзу

посилка З початку війни на території України мільйонам українців довелося покинути рідну країну, домівки, виїхавши до здебільшого сусідніх країн, таких як: Польща, Німеччина, Угорщина, Молдова, Чехія. В багатьох, у звʼязку з цим, виникає питання: як зекономити на відправці необхідних речей в Україну.

Сервіси у Польщі

Саме до Польщі виїхала найбільша кількість українських переселенців. Так, за даними visitukraine, державний оператор країни, подібний до нашої "Укрпошти", Poczta Polska запровадив акцію безкоштовної пересилки пакунків за умови:

  •     до 20 кг відправки в Україну;
  •     вміст вказується як "Гуманітарний вантаж";
  •     вартість в межах 100 євро (1 на людину).

Більше деталей можна прочитати на їхньому сайті.

Також у Польщі працюють два поширені оператори Meest та InPost.

Сервіси у Німеччині

В Німеччині найбільш популярний сервіс, що спеціалізується на доставлянні міжнародних посилок, є Deutsche Post, акціонером якого є сама держава.

Якщо говорити саме про відправлення в Україну, то компанія не здійснює їх страхування, але обіцяє зробити все можливе, щоб посилка була доставлена.

Служби доставки у Чехії

Česká pošta – національний оператор поштових відправлень країни з 1 березня оголосив про безкоштовні відправки для українських біженців посилок до українських адресатів.

Сервіси у Молдові

У Кишиневі, Бєльцях, Оргєєві, Каушанах, Комраті, Кагулі, Фалешти, Флорешти та Єдинцях відкрила відділення наша "Нова Пошта" (список відділень можна знайти на їхньому сайті).

Спільно з громадськими організаціями Молдови вона займається і централізованими відправленнями гуманітарної допомоги (на центри її прийому в Україні) безкоштовно, і працює з приватними посилками/листами.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 438 | Додав: admin | Теги: Посилка, українці, Європа | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]