Пт, 2024-04-26, 16:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:57
Виявили поховання з невпізнаними тілами загиблих під час бойових дій 2014 року у Слов’янську
Інші останні Кримінальні новини

У Слов’янську виявили поховання з невпізнаними тілами загиблих під час бойових дій 2014 року

Поліція виявила поховання з невпізнаними тілами у Слов'янську. За попередньою інформацією, загиблі є жертвами бойових дій 2014 року.

Про це повідомили у Міністерстві внутрішніх справ.

Під час проведення досудового розслідування за фактом загибелі громадян внаслідок збройного конфлікту на Сході України правоохоронці виявили поховання на території кладовища у м. Слов’янську. Фахівці провели  ексгумацію тіл.

Зазначається, що більшість інформації щодо ексгумації загиблих становить тайну слідства. Попередньо відомо, що останки належать людям, які загинули під час окупації Слов’янська у 2014 році. Їхні імена невідомі.

“З метою ідентифікації загиблих зразки ДНК будуть спрямовані на експертизу до Києва. Це дасть змогу полегшити страждання людей, рідні яких зникли безвісти та які шість років живуть у невідомості”, — зазначили у МВС.

Нагадаємо, бойові дії навколо Слов’янська відбувалися у квітні-липні 2014 року. 12 квітня 2014 року контроль над містом захопили бойовики. 5 липня 2014 року о 13:00 бійцями-розвідниками 2-го батальйону Національної гвардії над міськрадою Слов’янська був встановлений український прапор. Того ж дня передові сили Національної гвардії увійшли й до Краматорська.

18 травня, журналіст Дмитро Гордон провів інтерв’ю з полковником ФСБ, з одним з ватажків бойовиків “ДНР” в 2014 році, так званим міністром оборони “ДНР” Ігорем Гіркіним (Стрєлковим).

Колишній генеральний прокурор України Юрій Луценко нагадав про злочини банди Ігоря Гіркіна (Стрєлкова) і Ігоря Безлера у 2014 році в Слов’янську й Горлівці після того, як журналіст Дмитро Гордон опублікував скандальне інтерв’ю з Гіркіним.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 635 | Додав: adminA | Теги: Слов’янськ, 2014 р, поховання з невпізнаними тілами заг | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]