Ср, 2024-04-24, 22:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:29
Військкомати у Києві капітально відремонтують
Інші останні Столичні новини - новини Києва

Це зроблять у рамках міської цільової програми "Захисник Києва" на 2022-2024 роки.

У столиці капітально відремонтують Київський міський та районні у місті Києві територіальні центри комплектування та соціальної підтримки. Це відбудеться у рамках міської цільової програми "Захисник Києва" на 2022-2024 роки.

Таке рішення ухвалили депутати на пленарному засіданні ІІ сесії Київської міської ради ІХ скликання.

Міська влада продовжує реалізовувати заходи щодо підвищення ефективності функціонування системи територіальної оборони міста Києва та інших складових сил оборони держави. Зокрема це стосується Київського міського та районних в місті Києві територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.

"З часу повномасштабної збройної агресії рф проти України Київський міський та районні в місті Києві територіальні центри комплектування та соціальної підтримки виконують стратегічні завдання щодо обороноздатності міста Києва та держави в цілому. Зокрема центри проводять мобілізацію, допомагають комплектувати військові частині Збройних Сил України та інші формування, організовують перевезення військовослужбовців до місць проходження служби. А також щоденно проводять медичний огляд осіб, які підлягають призову. Співробітники працюють безперервно та щоденно надають послуги десяткам громадян. Наразі необхідно провести капітальні ремонти будівель, у яких розміщено центри, задля покращення якості умов праці", — повідомив заступник міського голови — секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко.

Відповідним рішенням Київради внесено зміни до міської цільової програми з організації військової служби, виконання військового обов’язку, мобілізаційної підготовки і територіальної оборони у місті Києві «Захисник Києва» на 2022–2024» роки» та збільшено фінансування.

Також на сесії Київради міські депутати ухвалили важливе рішення про створення ландшафтного заказника "Протасів Яр".

А ще Київрада внесла зміни до столичного бюджету — збільшила фінансування на посилення сил оборони міста та відновлення міських об’єктів, пошкоджених внаслідок воєнних дій.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 467 | Додав: adminA | Теги: військкомати, капітальний ремонт, Київ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]