Пт, 2024-04-19, 12:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:35
Військову допомогу відправила до України Канада
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Збройні сили Канади направили в Україну транспортний літак з військовою допомогою, а саме нелетальним обладнанням. Про це повідомляє сайт Міноборони Канади.

У відомстві пояснили, що це пов'язано з недавньою заявою влади Канади про підтримку Києва на тлі ескалації на кордоні і розширенням канадської тренувальної місії.

Минулої ночі (ніч проти 4 лютого - ред.) літак ВПС Канади C-177 Globemaster вилетів з авіабази Трентон з вантажем нелетального озброєння для України, - йдеться в повідомленні.

У літак були завантажені, зокрема, засоби індивідуального захисту, розвідувальне обладнання та обладнання для ведення спостереження.

Також в Україну вилетіла група канадських фахівців, які мають переконатися, що українські сили безпеки належним чином навчені для його обслуговування і використання.

Нагадаємо, канадську військову тренувальну місію UNIFIER в Україні буде продовжено ще на пів року. У рамках операції UNIFIER в Канаді перебуває близько 200 канадських військових. Вони розташовані на різних локаціях у центральній та західній Україні, а штаб-квартира - у Яворові.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 428 | Додав: adminA | Теги: Канада, військова допомога, україна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]