Пт, 2024-04-26, 10:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:05
Вимагає зброї і рятує сім'ї своїх бійців батальйон "Донбас"
Інші останні Надзвичайні новини

Батальйон "Донбас" може стати частиною спеціального призначення і отримати важке озброєння. Принаймні, про це наразі ведуться переговори із силовиками.

Таку інформацію оприлюднив його командувач, Семен Семенченко, на своїй сторінці у Facebook. За його словами, це може статися в рамках домовленостей щодо створення на базі одного з підрозділів батальйону спеціального призначення.

Такий крок, зазначає Семенченко, вирішить проблему надійного прикриття держкордону, знищення мобільних угрупувань, дозволить виконувати розвідувальні та контр-диверсійні завдання.

Крім цього, за його словами, терористи намагалися захопити сім'ї бійців добровольчого батальйону "Донбас". Останні кілька днів терористи полювали за родинами членів батальйону, але викрасти нікого не змогли. Всі сім’ї зараз у безпеці. Також, за словами Семенченка, у безпеці і поранені бійці – їх вивезли за межі Донецької області.

Нагадаємо, напередодні у Запоріжжі попрощалися із 61-річним вояком батальйону "Донбас", який загинув 23 травня. Загалом же внаслідок бою під Карлівкою загинули 5 бійців українського добровольчого батальйону "Донбас" та 11 терористів з батальйону "Восток".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 895 | Додав: adminA | Теги: сім'ї своїх бійців, батальйон Донбас, зброї | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]