Пт, 2024-04-26, 12:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:54
Винахідливий українець переобладнав автомобіль на дрова замість бензину - паливна криза
Інші останні Економічні новини

Українець перевів автомобіль на дрова.

Україна завжди була сповнена творчих та талановитих людей, які могли перетворити старий мотлох на справжній витвір мистецтва.

Одним із таких самородків виявився і мешканець Сумщини Сергій Потапенко, який перевів свій легковий автомобіль на дрова.

За словами чоловіка, проект був відносно простим і перед його втіленням він прочитав лише три книжки про подібні ситуації.

Установку для спалювання дров майстер зумів змайструвати з того, що знайшов у себе у дворі, тому переобладнання обійшлося для нього в копійки.

У дров’яний бак влазить приблизно 4 відра “палива”, якого вистачає на 60-100 кілометрів пробігу залежно від стилю їзди.

За словами Сергія, автомобіль на дровах їде так само як і на газу, єдина проблема – під гірку тяга може трохи погіршитися. Також для дров’яної установки краще використовувати сухі дрова.

При цьому новий вид палива не вплинув на швидкісні характеристики автомобіля. За словами власника, він розганявся на ньому навіть до 140 кілометрів на годину, причому “сотню” автомобіль їде досить впевнено.

В автомобілі потрібно не забувати чистити фільтр з тирси, який вимагає обслуговування приблизно раз на 1000 км.

Цей пристрій на автомобіль чоловік змайстрував відносно недавно, 2 місяці тому, але вже встиг заощадити близько 4 тисяч гривень.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 435 | Додав: adminA | Теги: українець, автомобіль, дрова, паливна криза, Бензин | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]