Чт, 2024-04-25, 00:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

00:13
Виробництво оцту збільшила Вінницька харчосмакова фабрика
Інші останні Новини з регіонів України

оцет Вінницька харчосмакова фабрика збільшила виробництво дефіцитного оцту, його постачатимуть у супермаркети Вінниці та Києва.

Про це у Фейсбуці повідомив заступник міського голови Вінниці Андрій Очеретний, передає Укрінформ.

"На базі Вінницької харчосмакової фабрики збільшили розлив 9% оцту і вже домовилися про прямі постачання в мережі місцевих супермаркетів", – написав Очеретний.

За його словами, фабрика вже підписала угоди про постачання оцту в п’ять місцевих мереж супермаркетів.

Також цю продукцію вже почали постачати до Києва та у селище Макарів Бучанського району.

Посадовець зазначив, що на Вінницькій харчосмаковій фабриці продукувати оцет можуть безперебійно, оскільки проблем з постачанням сировини (оцтової кислоти) немає.

Штучний дефіцит оцту виник на тлі новин про можливе зникнення з продажу солі через закриття ДП "Артемсіль". Також тоді виник ажіотажний попит на соду.

Приватне акціонерне товариство «Вінницька харчосмакова фабрика» – один із лідерів регіону в галузі плодоовочевої консервації, а на теренах України – лідер з виробництва продукту – візитної картки компанії – хрону «Вінницького» з буряком. Товарний асортимент складається з понад 50 найменувань продуктів харчування: хрін столовий, гірчиця, майонез, соуси, круп’яні палички, сухі сніданки, борошно текстуроване, квас тощо.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 398 | Додав: admin | Теги: виробництво, Вінницька, харчосмакова, оцет, фабрика | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]