Чт, 2024-03-28, 13:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:10
Висловилася про відставку голови ОП Єрмака конгресвумен Спартц
Інші останні Політичні новини

Конгресвумен Вікторія Спартц прокоментувала свої звинувачення щодо глави Офісу Президента Андрія Єрмака.

Про це вона заявила в інтерв'ю журналісту видання "Цензор.нет" Юрія Бутусова.

"Я не вважаю, що Андрія Єрмака слід зняти з його посади. Я вважаю, що після великих помилок люди, котрі переживають країну, вони самі подають у відставку. Ряд питань до Єрмака порушувався не вперше. Їх потрібно адресувати і з нашого, і з вашого боку. Але це вирішуватиметься для ваших виборців", - сказала Спартц.

На її думку, якщо українська влада має сумнівних людей, то в США про це зобов'язані поділитися з президентом Байденом.

Вона підтвердила, що не змогла отримати жодної відповіді від Адміністрації, і якщо Україна має намір отримувати допомогу від США та демократія в ній залишиться прозорою, то це питання має бути вирішене.

При цьому Спартц підтвердила, що між США та ОП пройшли зустрічі із цього приводу, і це вже прогрес.

"Ми не хочемо, щоб Україна стала другим Афганістаном. Те, що зробила там адміністрація – у нас до неї мало довіру", - підкреслила Спартц.

Нагадаємо, що у п'ятницю, 8 липня, у листі до президента США Джо Байдена конгресвумен Вікторія Спартц звернулася з проханням надати пояснення: підтвердити або спростувати низку серйозних звинувачень, пов'язаних із головою Офісу президента України Андрієм Єрмаком.

На її думку Єрмак грає в політику або займається відновленням другорядної інфраструктури.

Також вона розкритикувала його за те, що він запевнив українське керівництво взимку, що вторгнення росії в Україну малоймовірне.

"Якби Єрмак був державним діячем, як людина і з без того сумнівною репутацією, він би подав у відставку цієї зими, коли запевнив українське керівництво в тому, що жодного нападу з боку росії не відбудеться", – підкреслила Спартц.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 365 | Додав: adminA | Теги: відставка голови ОП Єрмака, конгресвумен Спартц | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]