Чт, 2024-04-18, 04:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:21
Висловилися за прямі поставки зброї Україні у правлячій коаліції Німеччини
Інші останні Іноземна преса про Україну

Ідея кругового обміну виникла незабаром після початку повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Член Вільної демократичної партії (FDP), голова комітету Бундестагу з оборони Марі-Агнес Штрак-Циммерман виступила за прямі поставки зброї Україні після того, як кругова схема з постачання провалилася. Про це пише Spiegel.

Вона визнала, що союзники Німеччини незадоволені вказаною схемою, і країні треба шукати альтернативний шлях надання Україні допомоги.

"Якщо це проблема для партнерів, ми повинні припинити круговий обмін і доставити прямо в Україну — можливо, також Leopard 2. Часу мало", - сказала вона.

Ідея кругового обміну виникла незабаром після початку повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Насправді метою було якнайшвидше забезпечити Україну важким озброєнням. Для цього східні партнери по НАТО повинні були надати зброю радянської розробки, з якою українські солдати можуть поводитися без додаткової підготовки. Як заміну вони повинні були отримати західні моделі від партнерів по альянсу, таких як Німеччина.

Але, як писали ЗМІ, польська влада звинуватили уряд Шольца, що він дуже повільно замінює поставлені Україні польські танки.

Круговий обмін у Польщі назвали "обманним маневром" ФРН.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Іноземна преса про Україну | Переглядів: 466 | Додав: adminA | Теги: правляча коаліція Німеччини, поставки зброї Україні | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]