Пт, 2024-03-29, 16:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:09
Вивести війська з України - Шольц закликав путіна
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Канцлер ФРН наголосив, що Німеччина підтримуватиме Україну стільки, скільки це буде необхідно.

Канцлер Німеччини Олаф Шольц (Olaf Scholz) закликав президента росії володимира путіна покласти край війні проти України. Таку заяву він зробив, виступаючи у суботу, 19 листопада, на з'їзді Соціал-демократичної партії Німеччини (СДПН).

"Зараз важливо, щоб ми чітко сказали: ми підтримуватимемо Україну далі, стільки, скільки це буде необхідно. І тому важливо, щоби ми надіслали чітке послання російському президенту: закінчи цю війну, виведи свої війська, розчисти шлях для переговорів про мир, який росія не буде диктувати Україні", - сказав він на з'їзді.

Канцлер наголосив, що "нікому не дозволено привласнювати чужу територію" і додав, що саме через свої дії росія опинилася в ізоляції на саміті Великої двадцятки (G20) в Індонезії.

Останнім часом Шольц регулярно апелює до росії з тезами про те, що вона не зможе нав'язати мир Україні, а основою для мирних переговорів може бути лише припинення російського вторгнення в Україну. Також він критикує москву за погрози використати ядерну зброю і проблеми, які вона створила для продовольчої безпеки по всьому світу.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 298 | Додав: adminA | Теги: україна, РФ, Шольц, війська | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]