Пт, 2024-03-29, 10:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

00:04
Влітку 2021 року рф готувала напад на Японію, але згодом передумала
Інші останні Новини російської федерації

японія росія готувалася напасти на Японію влітку 2021 року, за кілька місяців до того, як російський диктатор путін розпочав повномасштабне вторгнення в Україну. Про це повідомляє видання Newsweek.

Людина під псевдонімом "Вітер змін", яка співпрацювала з фсб, надсилала російському правозахиснику й журналісту Володимиру Осєчкіну електронні листи.

Згідно з листами, у серпні 2021 року росія "досить серйозно готувалася до локалізованого військового конфлікту з Японією".

Агент фсб, на якого посилається Newsweek, припустив, що росія натомість вирішила вторгнутися в Україну через кілька місяців.

"Впевненість у тому, що країни (Японія та росія) увійдуть до стадії гострого протистояння й навіть війни, була високою. Чому для війни в підсумку була обрана Україна — сценарій особливо не змінився…", - цитує видання листа.

За даними з листів, російські пропагандисти мали розпалити ненависть до японців як до "нацистів" і "фашистів".

Водночас росіян "готували" до цього конфлікту. Так, у серпні 2021 року, на який планувався напад, фсб опублікувала дані про те, що в період Другої світової війни спецслужби Японії нібито катували громадян срср.

Підконтрольні кремлю ЗМІ почали поширювати цю інформацію, але згодом про це забули.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини російської федерації | Переглядів: 395 | Додав: admin | Теги: Японія, РФ, напад | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]