Чт, 2024-04-18, 15:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:56
Всі виборчі дільниці в Каталонії поліція контролюватиме, щоб зупинити референдум
Інші останні Новини Європейського Союзу

Іспанський уряд заявив, що регіональна поліція візьме під контроль всі кабінки для голосування перед каталонським референдумом щодо незалежності.

Про це повідомляє Reuters.

"Сьогодні ми можемо стверджувати, що в Каталонії не буде ефективного референдуму, і вся логістика референдуму була ліквідована", - сказав журналістам у вівторок представник уряду Іспанії в Каталонії Енрік Мілло.

Повідомляється, що прокурор Каталонії наказав місцевій поліції, відомій як Mossos d'Esquadra, взяти під контроль всі кабінки для голосування з п'ятниці.

У наказі для поліції, виданому в понеділок, прокуратура заявила, що буде записано прізвища всіх осіб, які братимуть участь в голосуванні, а також буде конфісковано відповідні документи.

Нагадаємо, іспанська влада взяла під контроль всю правоохоронну систему Каталонії, щоб зупинити проведення референдуму про незалежність 1 жовтня.

Іспанія також взяла на себе контроль над фінансами Каталонії, щоб запобігти використанню коштів для проведення референдуму.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 658 | Додав: adminA | Теги: виборчі дільниці, поліція, референдум, Каталонія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]