Чт, 2024-04-18, 19:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:04
З чим і як носити блузку?
Інші останні Новини України

Якщо у вас план - запасаємося блузками, оновлюємо гардероб, створюємо комфорт. Тоді варто пам'ятати, що призначення у цього наряду від урочистого випадку до походу на роботу, в офіс, на заміську прогулянку. Мода над ним не владна. Тому радимо перейти за посиланням https://bolf.ua/ukr_m_Жіночий-одяг_Блузки-й-сорочки-2800.html і обрати собі щось нове та стильне.

Види блузок

Блузки на всі смаки: строгі класичні білі, ошатні, джинсові, спортивні, блузки-сорочки. Чого тільки не створила мода, щоб жінка виглядала чудово! Розробляючи моделі, дизайнери пропонують на вибір блузки з довгим і коротким рукавом, він може бути прямого крою, вільним, розкльошені, мати подобу "крильця" - фантазія стилістів не обмежена. Блузки на будь-який смак представлені в інтернет-магазині bolf.ua. Також пам'ятайте, що головна перевага блузки в тому, щоб підкреслити індивідуальність власниці.

До речі, також перейшовши за посиланням https://bolf.ua/main-ukr.html ви зможете підібрати речі і своєму коханому. Тут багатий вибір стильних речей - обирайте, що просить ваша душа і будьте готові до яскравих змін в вашому образі.

З чим носити блузку

Приміряємо блузку. Для суворої спідниці "олівець", сарафана, класичних брюк підійдуть кілька варіантів блузок - біла класична, святкова шовкова, мереживна святкова. У будь-якій комбінації ви елегантні. Добре виглядатимуть блузки з багатошаровими рюшами, коміром стійкою, що переходить в бант. Сміливо виходьте з дому прикрашати собою світ!

Тканини для блузок

В тренді нинішнього сезону до блуз ставлення особливе: чудова тканина в смужку і маленьку клітку з бавовни, сатину в горизонтальному або асиметричному крої займе гідне місце серед ваших нарядів. Привабливе мереживо додасть незабутньої витонченості на ваш смак. Спортивні дами виберуть джинсову тканину, трикотаж для відчуття легкості рухів. В тренді хутро і шкіра. Хочете виглядати розкішно - дорогу експерименту!

Кольорова гама

Колірна палітра для нових моделей, запропонованих дизайнерами, досить різноманітна: яскраві соковиті кольори будуть легко замінюватися на ніжні легкі. Модельєри пропонують колір лайма і лимона, рожеву гамму всіх тонів, стиглу вишню і яскраве полум'я горобини, весняне цвітіння бузку. Залишено місце і для традиційних класичних - білого і чорного.

Останні тенденції в моді диктують головний закон - варіативність з кольором, формою, тканинами дозволена - зачаруйте оточуючих!

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 1289 | Додав: admin | Теги: Блузки | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]