Пт, 2024-03-29, 10:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:52
З митрополитом Володимиром попрощалися тисячі вірян
Інші останні Релігійні новини

 Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк та члени Кабінету міністрів України відвідали церемонію прощання з митрополитом Київським і всієї України Володимиром, яка проходить в Успенському соборі Києво-Печерської Лаври, передає "Інтерфакс-Україна".

Яценюк прибув на прощання разом з лідером партії "Батьківщина" Юлією Тимошенко. За ними пішли міністри.

Після недовгого прощання глава українського уряду вийшов з Успенського собору, де проходить церемонія прощання з митрополитом, спілкуючись з секретарем покійного владики Олександром Дробенко.

Відразу після прем'єр-міністра церемонію прощання відвідав генеральний прокурор Віталій Ярема.

Також тисячі вірян йдуть попрощатися з блаженнішим митрополитом Володимиром. Незважаючи на спеку, їх кількість збільшується з кожною годиною. Черга вже вийшла за межі Києво-Печерської Лаври.

Охорону забезпечують правоохоронці, також чергують карети швидкої допомоги. По периметру Києво-Печерської лаври розташовано близько тисячі правоохоронців, які охороняють територію від можливих провокацій.

Як повідомлялося, глава Української православної церкви (Московського патріархату) митрополит Київський і всієї України Володимир (Сабодан) помер у суботу, 5 липня, вранці у Києві.
 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Релігійні новини | Переглядів: 907 | Додав: adminA | Теги: митрополитом Володимиром попрощалис | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]