Пт, 2024-04-26, 08:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:14
З проханням зобов'язати Мін'юст скасувати реєстрацію "Слуги народу"- до ОАСК надійшов позов
Інші останні Політичні новини

До ОАСК надійшов позов з проханням зобов'язати Мін'юст скасувати реєстрацію "Слуги народу"

До Окружного адміністративного суду Києва надійшов позов з проханням зобов'язати Міністерство юстиції скасувати реєстрацію президентської партії "Слуга народу".

Наразі суд вирішує, чи відкривати провадження за цим позовом, повідомила пресслужба.

"Позивач просить суд визнати протиправною бездіяльність Мін’юсту щодо невиконання положень статті закону "Про політичні партії в Україні" та певної частини Положення про Міністерство юстиції, яка полягає у нездійсненні подання до суду щодо анулювання свідоцтва про реєстрацію політичної партії "Слуга народу". Також позивач просить ОАСК зобов’язати Міністерство юстиції вчинити дії, що полягають у здійсненні подання до суду щодо анулювання відповідного реєстраційного свідоцтва", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше партія "Слуга народу" називалася "Партією рішучих змін". Її заснували у квітні 2016 року. У грудні 2017 року партію зареєстрували під новою назвою - власне, "Слуга народу". На той момент її очолював чинний керівник СБУ Іван Баканов.

Наприкінці липня повідомлялося, що "Слуга народу" провела перший тренінг з "клієнтоорієнтованості".

Під час зустрічі з жителями Миколаєва голова парламентської фракції "Слуги народу" Давид Арахамія вислухав жорстку критику на адресу президента Володимира Зеленського і його команди.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 474 | Додав: adminA | Теги: скасування реєстрації Слуги народу, ОАСК, позов, Мін'юст | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]