Пт, 2024-03-29, 17:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:33
З України майже 100 заробітчан запроторили до тюрем у РФ
Інші останні Кримінальні новини

Громадянам України небезпечно їздити до Росії у пошуках роботи, адже там їх можуть посадити до в’язниці. Про це в інтерв’ю «5 каналу» заявила уповноважена Верховної Ради з прав людини Валерія Лутковська.

Вона зазначила, що якщо українські заробітчани їдуть шукати роботу до Росії, то вони повинні усвідомлювати, чим ризикують. Адже громадянам України на території країни-агресора перебувати небезпечно.

«Якщо ви вийдете зараз на вулиці, метро, на Майдан Незалежності, ви там знайдете запрошення на роботу кур’єром в Росію. Я вам можу сказати, що у мене наразі десь близько ста людей, які звернулися в зв’язку з тим, що так поїхали на роботу, а потім опинилися за ґратами», – наголосила Лутковська.

Як повідомляв ZAXID.NET, ФСБ Росії погрозами змусила українського заробітчанина шпигувати за підрозділами української армії поблизу державного кордону в Чернігівській області.

За завданням росіян заробітчанин мав збирати розвідувальну інформацію про кількість особового складу та техніки військових частин, а також про засоби захисту кордону, розміщення військових об’єктів та конфіденційні дані українських правоохоронців.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 750 | Додав: adminA | Теги: україна, тюрми РФ, 100 заробітчан | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]