Сб, 2024-04-20, 08:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:21
За достроковими парламентськими виборами в Білорусі спостерігатиме ПАРЄ
Інші останні Новини світу

ПАРЄ спостерігатиме за достроковими парламентськими виборами в Білорусі

Делегація Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) відвідає Білорусь, щоб спостерігати за проведенням дострокових парламентських виборів 17 листопада.

Про це власному кореспонденту Укрінформу в Страсбурзі повідомили в Директораті комунікацій Ради Європи.

Делегацію з 19 членів очолить лорд Девід Бленкатрой (Велика Британія). Представники ПАРЄ оцінять вибори в Білорусі спільно зі спостерігачами від Парламентської асамблеї ОБСЄ і Бюро ОБСЄ з демократичних інститутів і прав людини (БДІПЛ/ОБСЄ).

Напередодні голосування 17 листопада делегація зустрінеться, зокрема, з лідерами та представниками політичних партій, головою Центральної виборчої комісії, а також із представниками міжнародної спільноти, громадянського суспільства і засобів масової інформації.

Президент Австрії на зустрічі з Лукашенком згадав про інтервенцію РФ в Україну

Як повідомлялося, 17 листопада в Білорусі відбудуться вибори до Палати представників Національних зборів Республіки Білорусь.

Чергові парламентські вибори в Білорусі мали пройти не раніше 10 вересня 2020 року. Але вибори президента заплановано на 30 серпня 2020 року. З метою поділу часового періоду проведення цих виборів президент Олександр Лукашенко підписав указ про призначення дострокового парламентського волевиявлення на листопад 2019 року.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 907 | Додав: adminA | Теги: дострокові парламентські вибори, ПАРЄ, Білорусь | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]