Сб, 2024-04-20, 14:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

07:57
За вхід до міста Венеція вводить для туристів плату
Інші останні Туристичні новини

венеція італія Влада італійської Венеції вирішила стягувати у туристів плату за вхід до міста. Вартість становитиме від 3 до 10 євро в залежності від пори року.

Згідно з ухваленим у четвер рішенням міськради Венеції, з 16 січня 2023 року вхід до міста буде платним і складе від 3 до 10 євро залежно від пори року.

Туристи, які прибувають до Венеції на одну ніч, мешканці міста, а також їхні гості можуть не платити за вхід – для цього вони зможуть завантажити сертифікат зі спеціальної платформи.

Як зазначено у повідомленні, контролюватиме дотримання нових правил уповноважені інспектори. Їм нададуть право зупиняти туристів та вимагати у них підтвердження оплати входу. Порушникам загрожує штраф.

"Мета – відбити одноденний туризм у певні пори року та заохотити багатоденний туризм відповідно до витонченості та унікальності міста", – пояснили своє рішення у міськраді Венеції.

У відомстві також повідомили, що зібрані з туристів гроші за вхід до міста будуть спрямовані на зменшення вартості збирання сміття у Венеції.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Туристичні новини | Переглядів: 423 | Додав: admin | Теги: Венеція, вхід, турист, плата | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]