Чт, 2024-03-28, 10:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:18
За затримання диверсантів на Миколаївщині мільйонер Вадатурський готовий платити
Інші останні Надзвичайні новини

Власник найбільшого українського зернотрейдера "Нібулон", мільйонер Олексій Вадатурський готовий виплачувати грошову нагороду за допомогу в затриманні проросійських сепаратистів і диверсантів, які намагаються порушити конституційний лад і цілісність України.

Як повідомляють "НикВести", Вадатурський має намір оплатити екіпіровку народного ополчення Миколаєва і допомогти обладнати українські блокпости на в'їздах в місто.

Вадатурський входить до двадцятки найбагатших людей України, його компанія є найбільшим експортером зерна, стан в 2012 році оцінювався в 810 мільйонів доларів США.

Він ясно дав зрозуміти, що готовий за прикладом губернатора Дніпропетровської області Ігоря Коломойського виплачувати нагороду за сепаратистів у Миколаївській області.

"Я теж буду платити. Я не Коломойський, у мене немає цієї структури, але ми – керівники підприємств, які в змозі в даному випадку це зробити", - сказав Вадатурський.

Крім цього, мільйонер вніс свої пропозиції щодо забезпечення безпеки в Миколаєві. На його думку, вісім існуючих блокпостів на в'їздах в місто неефективні. Замість трьох-чотирьох ополченців, які часто стоять навіть без інспектора ДАІ, там мають стояти по 40 осіб, здатних забезпечити стовідсоткову перевірку транспорту, що в'їжджає в місто.

Вадатурський вважає, що зараз важливо співпрацювати з охоронними підприємствами міста, де особовий склад навчений і має право використовувати спецзасоби та зброю. При цьому слід було б вивчити структури цих підприємств на предмет наявності там російського капіталу.

"Співробітники МВС і СБУ повинні перевірити також, хто охороняє важливі в місті підприємства, виявити можливі осередки напруги, щоб там не було охоронних компаній з російськими акціонерами", - сказав він.

Бізнесмен володіє низкою підприємств в Харківській і Луганській областях і впевнений, що місцеві еліти здають регіони Росії.

Нагадаємо, губернатор Дніпропетровської області Ігор Коломойський запропонував нові методи боротьби з терористами, пообіцявши платити за кожного переданого "зеленого чоловічка" нагороду в 10 тисяч доларів США.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 855 | Додав: adminA | Теги: Миколаївщині мільйонер Вадатурський, платити, затримання диверсантів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]