Пт, 2024-04-26, 11:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:45
Заявляють про зв’язки Зеленського з Коломойським американські ЗМІ
Інші останні Політичні новини

Американські ЗМІ заявляють про зв’язки Зеленського з Коломойським

Американські ЗМІ відкрито вказують на зв’язки олігарха Ігоря Коломойського з чинним президентом України Володимиром Зеленським.

Про це повідомила кореспондент «Прямого» у США Катерина Лісунова.

За її словами, всі ЗМІ, включаючи продемократичні та прореспубліканські, написали про обшуки в американських офісах Коломойського. І майже у кожному виданні йдеться про зв’язок чинного президента Зеленського з олігархом Коломойським.

«Дуже багато видань – від продемократичних до прореспубліканських – згадали про обшуки в американських офісах українського олігарха. Bloomberg розповідає про справу, яка ведеться проти Коломойського на території США. Також згадується про зв’язок Зеленського і Коломойського і про те, що Коломойський відкидає наразі всі обвинувачення. Про зв’язки президента України Зеленського з олігархом Коломойським згадується фактично у всіх статтях, які я бачила в американських ЗМІ. Детальніше про це пише CBS News. Посилаючись на агентів ФБР, там перераховуються деякі речі, які агенти ФБР вийняли під час цих обшуків. Зокрема, йдеться про комп’ютери і ноутбуки», – розповіла журналістка.

Крім того, вона розповіла, що в американських ЗМІ також згадується про телеканал Коломойського, який транслював серіал «Слуга народу», де головну роль зіграв чинний президент України. І саме у контексті того, що серіал допоміг Зеленському стати главою держави.

«Про зв’язки з чинним президентом, згадує CBS News. Зокрема йдеться про той факт, що телесеріал, який фактично допоміг Зеленському стати президентом, безпосередньо транслювався на телеканалі українського олігарха. Там навіть використали таку карикатуру, достатньо критичну проти Коломойського і Зеленського, яка була в мережі інтернет під час виборів. Там зображені Коломойський і Зеленський, і є навіть фраза про те, що це, мовляв, «слуга олігарха», – каже журналістка.

Нагадують у ЗМІ й про розслідування Fox News, де також згадують Зеленського.

«Також не забули згадати про цю історію і Fox News, де також описується справа щодо розслідування проти Коломойського, зв’язки з Зеленським. І безпосередньо йдеться про те, що обшуки були не лише в офісі Коломойського в Клівленді, але також і в Маямі. І про те, що наразі не висунуто якихось додаткових обвинувачень, також не було нікого заарештовано. Адже справа все ще ведеться і розслідування все ще ведеться», – резюмувала Катерина Лісунова.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 503 | Додав: adminA | Теги: зв’язки Зеленського з Коломойським, американські ЗМІ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]