Пт, 2024-04-19, 02:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:05
Залужний - українські пілоти й зенітники не дають окупантам наблизитися до кордонів
Інші останні Новини України

За словами головнокомандувача, ЗСУ влаштували противнику справжнє пекло в українському небі.

Авіація Повітряних сил України продовжує контролювати повітряний простір нашої країни та не дозволяє російським окупантам наблизитися до наших кордонів.

Про це заявив Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний у своєму Telegram-каналі, опублікувавши відео спільної роботи українських пілотів та воїнів зенітних ракетних військ.

"У перші тижні війни авіація Повітряних Сил влаштувала противнику справжнє пекло в українському небі. Сьогодні наші пілоти разом із воїнами зенітних ракетних військ продовжують контролювати повітряний простір, змусивши ворога відмовитися від наближення до наших кордонів", – зазначив Залужний під відео.

Нагадаємо, сьогодні на Донеччині січеславські десантники з ПЗРК "Ігла" збили броньований російський штурмовик Су-25.

Як писали ЗМІ, за словами речника Повітряних сил ЗСУ Юрія Ігната, вже близько двох місяців російські літаки і гелікоптери не залітають у повітряний простір над тією українською територією, яка перебуває безпосередньо під контролем Збройних сил України.

Відомо, що Україна зберігає контроль над більшою частиною свого повітряного простору, у той час, як росії не вдалося ефективно знищити українські ВПС чи придушити українську систему ППО.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 331 | Додав: adminA | Теги: Залужний, окупанти рф, кордон, українські пілоти, зенітники | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]