Чт, 2024-04-25, 05:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:29
Запустили розділ, який допоможе пораненим військовим оформити виплати, на сайті Міноборони
Інші останні Економічні новини

Крім того, цей розділ допоможе військовим вирішити низку інших питань.

На сайті Міноборони офіційно запрацював розділ, який допоможе пораненим військовослужбовцям вирішити низку проблем з документами.

Про це повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр. За її словами, через вкладку "військовослужбовцям" здійснюється перехід на сайт ТУРБОТА.

"Сайт простий у користуванні, містить алгоритми дій пораненого та відповіді на всі питання, які виникають під час лікування, проходження ВЛК, отримання виплат тощо", - повідомила Маляр і додала, що на сайті є "Довідник військовослужбовця після поранення", який можна завантажити.

"Для максимального комфорту сайт містить зразки рапортів та покрокові інструкції отримання виплат, протезування, отримання статусу УБД, посвідчення особи з інвалідністю тощо",- зазначила вона.

Робота ВЛК в Україні

Медиків ВЛК в Україні вистачає не в усіх регіонах, через це військовим, щоб отримати компенсацію, подовжити лікування, піти в запас, треба вистояти кількатижневу чергу. Але не всім пораненим це під силу.

Голова уряду Денис Шмигаль заявив, що процес проходження цих комісій має  стати людиноорієнтованим. Саме тому Кабмін почав працювати над автоматизацією та діджиталізацією процесів проходження бійцями ВЛК.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 320 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]