Пт, 2024-04-26, 08:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:10
Засідання комісії Україна-НАТО на рівні глав Міноборони і МЗС заплановано на 2020 рік
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

На 2020 рік заплановано засідання комісії Україна-НАТО на рівні глав Міноборони і МЗС

На 2020 рік заплановані два засідання комісії Україна-НАТО на рівні міністрів оборони та засідання комісії Україна-НАТО на рівні міністрів закордонних справ.

Це передбачено орієнтовним планом заходів у рамках комісії Україна-НАТО на 2020 рік, який є доповненням до затвердженої 26 травня президентом України Володимиром Зеленським Річній національної програми під егідою Комісії Україна-НАТО на 2020 рік.

Так, у червні попередньо заплановано засідання Спільної робочої групи Україна-НАТО з питань оборонно-технічного співробітництва в Києві; засідання Комісії Україна-НАТО на рівні міністрів оборони в штаб-квартирі НАТО в Брюсселі.

На вересень плануються засідання Комісії Україна-НАТО на рівні політичного комітету НАТО з питань енергетичної безпеки; засідання Комісії Україна-НАТО на рівні послів, присвячене розгляду стійкості і протидії гібридним загрозам.

У жовтні очікується засідання Комісії Україна-НАТО на рівні міністрів оборони в штаб-квартирі НАТО в Брюсселі; засідання Спільної робочої групи Україна-НАТО з питань воєнної реформи високого рівня в Києві, включно з проведенням Огляду Комплексного пакету допомоги НАТО Україні.

На листопад заплановано засідання Військового комітету НАТО з Україною на рівні військових представників, присвячене розгляду питань посилення можливостей Сил спеціальних операцій Збройних сил України та операційних можливостей Військово-морських сил України; засідання Спільної робочої групи Україна-НАТО з питань воєнної реформи високого рівня в Брюсселі.

У грудні очікується засідання Комісії Україна-НАТО на рівні міністрів закордонних справ; засідання Комісії Україна-НАТО на рівні послів для оцінки стану виконання Річної національної програми під егідою Комісії Україна-НАТО на 2020 рік і підготовки проекту Річної національної програми на 2021 рік.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 512 | Додав: adminA | Теги: засідання Комісії Україна-НАТО, глав Міноборони і МЗС, 2020 рік | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]