Пт, 2024-03-29, 13:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:01
Затримали нелюдів, які катували Луценка і вбили Вербицького
Інші останні Кримінальні новини
Правоохоронні органи встановили тих осіб, котрі причетні до викрадення громадських активістів Ігоря Луценка і Юрія Вербицького, а також вбивства Вербицького, повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України.

"Генеральна прокуратура України в координації з Головним слідчим управлінням МВС активізувала розслідування кримінального провадження щодо викрадення громадських активістів Юрія Вербицького та Ігоря Луценка, а також вбивства Юрія Вербицького"​​, - йдеться в повідомленні.

У прес-службі підкреслили, що "в даний час встановлено ряд осіб, причетних до скоєння зазначених кримінальних правопорушень".

Розслідування триває.

В.о. міністра внутрішніх справ з контролю за МВС Арсен Аваков написав у своєму Facebook про те, що виконавці викрадення активістів Ігоря Луценка та Юрія Вербицького затримані головним слідчим управлінням МВС.

"Головним слідчим управлінням МВС сьогодні проведено затримання безпосередніх виконавців, у справі про викрадення Ігоря Луценка і вбивство Юрія Вербицького"​​, - написав він.

Раніше в.о. генпрокурора Олег Махніцький повідомив, що затримано двох вищих посадових осіб МВС України в рамках провадження про викрадення активіста Євромайдану Луценка і львів'янина Вербицького.

Як повідомлялося, Вербицького, викраденого разом з активістом Луценко, знайшли мертвим у Бориспільському районі на Київщині.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 944 | Додав: adminA | Теги: нелюдів, які катували Луценка і вбили Вербиц | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]