Сб, 2024-04-20, 06:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:09
Зеленський звернувся до матерів російських військових - "Подивіться, яких виродків виростили"
Інші останні Кримінальні новини

Президент України Володимир Зеленський відреагував на вбивство мирного населення в Бучі і звернувся до матерів російських військовослужбовців, які воюють в Україні. Про це він написав у Telegram.

"Раджу подивитися (фотографії з Бучі) матерям російських військових. Подивіться, яких ви виростили. Вбивці, мародери, кати", – написав він.

Буча

При цьому він додав, що 14 років тому можна було б запобігти повномасштабному вторгненню росії в Україну.

"Бухарест, декларація саміту НАТО. 3 квітня, 14 років тому. Був шанс запобігти. Щоб росія не прийшла. Буча, Київська область. Тепер. росія прийшла", – написав він.

Буча

Зазначимо, в декларації саміту НАТО від 3 квітня 2008 року йдеться, що Північноатлантичний альянс "вітає євроатлантичні прагнення України і Грузії до членства в НАТО".

"Сьогодні ми дійшли згоди про те, що ці країни стануть членами НАТО. Обидві держави зробили цінний внесок в операції Північноатлантичного союзу. Ми вітаємо демократичні реформи в Україні", – йдеться в декларації.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 557 | Додав: adminA | Теги: виродків, до матерів військових рф, Зеленський | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]