Сб, 2024-04-27, 04:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:10
Зенітно-ракетні комплекси Stinger Україна отримала від Литви
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Про отримання Україною ракетних комплексів та іншого військового спорядження повідомив міністр оборони Олексій Резніков. При цьому він зауважив, що ми цінуємо будь-яку допомогу на тлі агресії Росії.

Як написав у своїй сторінці в Фейсбуку О.Резніков, протягом двох днів, 12-13 лютого, до Києва прибували ПЗРК Stinger та інше спорядження для військових потреб. За це міністр висловив подяку особисто Арвідасу Анушаускасу - міністрові національної оборони і всьому народу Литовської республіки зокрема.

«У цьому ж вантажі Україні дарують комплекти литовських бронежилетів», – написали у пресрелізі литовського оборонного відомства.

Також О.Резніков відзначив тривалі дружні українсько-литовські відносини, історія яких нараховує вже багато століть. І зауважив, що безпрецедентна підтримка з боку зарубіжних партнерів є дуже важливою для України у цей нелегкий для неї час.

Нагадаємо,  голова МЗС Литви Ґабріелюс Ландсберґіс 25 січня в Брюсселі закликав надсилати українцям допомогу. Також питання про надання Україні ПЗРК "Стінгер"  обговорювали у Держдепі США.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 404 | Додав: adminA | Теги: україна, литва, зенітно-ракетні комплекси Stinger | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]