Чт, 2024-03-28, 10:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:54
Згуртуватися навколо партії Порошенка "Європейська Солідарність" закликав Ярош
Інші останні Політичні новини

Ярош закликав згуртуватися навколо партії Порошенка "Європейська Солідарність"

Командувач Української добровольчої армії Дмитро Ярош вважає, що доля держави залежить від об’єднання всіх патріотичних сил.

Під час багатотисячної акції проти реваншу п’ятої колони Кремля, яка відбулася у центрі Дніпра, він сказав журналістам, що підтримує об’єднавчі процеси і вважає логічним гуртуватися навколо партії п'ятого президента України Петра Порошенка як найбільшої української опозиційної сили (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця новини).

"Як на мене, йдеться про об’єднання не лише на рівні Дніпра, а на загальноукраїнському рівні, бо від того зараз доля держави знову ж таки залежить. Я неодноразово говорив про те, що ми перемагаємо тільки тоді, коли ми єдині. Майдани 2013-го і 2014, війна врешті решт, коли нам вдалось зупинити ворога. І це робили якраз і ті люди, які тут присутні", – нагадав Дмитро Ярош.

"Я підтримую всі об’єднавчі процеси. В зв’язку з тим, що "Європейська Солідарність", я так розумію, тут найрейтинговіша сила, то логічно, щоби люди долучалися з різних середовищ державницьких – і громадських, і політичних, до цієї сили. Зараз не можна ділитися", – переконаний Ярош.

"Я розумію, що місцеві вибори мають свою специфіку, але при тому всьому ця специфіка не має заважати протидії реваншу Росії в Україні, не має заважати протидіяти тому популізму тотальному, який існує зараз у владі. Тому ми за єднання однозначно", – наголосив Ярош.

Українці вважають партію Порошенка головною опозиційною силою – Центр Разумкова

Українці вважають реальною опозицією до влади партію "Європейська солідарність".

Про це свідчать результати соціологічного опитування, проведеного Центром Разумкова та Центром SOCIS з 21 по 28 липня. На запитання "Хто є реальною опозицією до нової влади" 30,2% назвали партію Порошенка, 27,4% – "Опозиційну платформу – За життя", 10,7% – ВО "Батьківщина", 2,2% – партію "Голос".

Партія Порошенка також лідирує серед політичних сил, які найбільше допомагають у боротьбі з епідемією коронавірусу – так вважають 12,8% українців. 12,5% називають ОПЗЖ, "Слугу народу" – 11,3%, "Батьківщину" – 4,4%, "Голос" – 1,3%, "Українську стратегію Гройсмана" – 1,1%, "Силу і честь", – 1,0%.

Лише кожен п’ятий вважає, що влада робить все, що може для подолання епідемії коронавірусу (21%). Стільки ж українців (21,2%) переконані, що влада нічого не робить. 46,1% вважають, що влада щось робить, але цього недостатньо.

Якби парламентські вибори відбувалися найближчої неділі, то до Верховної ради пройшли б 5 партій: "Слуга народу" – 25,5% тих, хто визначився і піде на вибори, "ОПЗЖ" – 18,3%, "Європейська солідарність" – 18,1%, "Батьківщина" –10,4%, "Сила і Честь" – 6,5%. Партія "Голос" не долає 5-відсотковий бар’єр і посідає 8 місце, за неї готові голосувати 2,2% українців.

Основну відповідальність за соціально-економічну ситуацію в країні несе президент Володимир Зеленський – так вважають 40,2% опитаних. 27,4% покладають відповідальність на Уряд, 16,8% – на Верховну Раду, 7,3% – на бізнес та олігархів, 2,1% – на опозицію.

Опитування проводилось з 21 по 28 липня 2020 року методом інтерв’ю "face-to-face". Загалом було опитано 4000 респондентів у віці старше 18 років.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 593 | Додав: adminA | Теги: гуртування, партія Порошенка Європейська Соліда, Ярош | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]