Чт, 2024-04-25, 11:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:00
Зюзь Андрій Юрійович: хто такий та чим займається
Інші останні Спортивні новини

здоровий спосіб життя Спорт – не тільки робить людину сильнішою та витривалішою, а й дисциплінує її. Про це добре відомо персональному тренеру Зюзю Андрію Юрійовичу із Вінниці. Він особисто досяг приголомшливої ​​фізичної форми та тепер обрав своїм обов'язком допомагати іншим покращити їхнє тіло і дух.

Чим займається

Андрій Юрійович Зюзь працює персональним тренером у мережі фітнес-центрів СпортЛенд. Крім цього, він із початком коронавірусної пандемії почав вести тренування в онлайн-форматі, що дозволяє людям досягати фантастичних результатів, не виходячи з дому. Розробляє індивідуальний тренувальний план для кожного клієнта.

Зюзь Андрій Юрійович є активним користувачем соціальних мереж, створив свій канал на YouTube. Там він не лише показує тренувальний процес, а й демонструє людям смачні та корисні рецепти для набору м'язової маси. Ви можете заглянути на персональний сайт тренера, щоб отримати з ним зворотний зв'язок, замовити консультацію.

Андрій Зюзь допоможе вам розробити індивідуальний раціон харчування, скоригувати його залежно від ваших цілей: збільшення м'язів або спалювання зайвої ваги. У цьому йому допомагає багаторічний досвід у фітнесі та щире бажання допомагати людям виходити на новий рівень розвитку.

У непростий для України період російського вторгнення важливо не зупинятися, займатися духовним та тілесним саморозвитком, щоб бути готовим працювати і приходити на допомогу своїй країні у скрутну хвилину. Тому ви можете зв'язатися з Андрієм у соцмережах або на персональній сторінці та розпочати свій шлях удосконалення.

Що таке ЗСЖ

Багато людей мають хибне уявлення про стратегію здорового способу життя (ЗСЖ). Вони уявляють собі «зсжників», як людей, які до посиніння цілими днями тягають залізо у спортзалі та всіляко обмежують себе в їжі. Проте ЗСЖ – це життєва стратегія, у якій людина вибирає собі пріоритетом власне здоров'я.

здоровий спосіб життя

Тому вона займається розвитком на фізичному, психічному та моральному рівнях. Людина робить все необхідне для збереження працездатності та довголіття: грамотно розподіляє періоди роботи та відпочинку, раціонально харчується, активно рухається та загартовується. У її житті немає місця алкоголю, курінню та забороненим речовинам.

При цьому люди, які дотримуються ЗСЖ, не примушують інших до цього. Кожен робить власний вибір у житті та розвивається відповідно до своїх уявлень про норму. Андрій Зюзь зробив цей вибір вже давно, ви можете до нього приєднатися за бажанням.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 684 | Додав: admin | Теги: Спорт | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]