Пт, 2024-03-29, 16:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:29
"Зоною свободи ЛГБТ" оголосили Євросоюз: Ухвалено резолюцію
Інші останні Новини Європейського Союзу

Європейський парламент оголосив Європейський союз "зоною свободи ЛГБТ"
 
Таку резолюцію ухвалили у відповідь на дискримінаційну політику Польщі щодо ЛГБТ-спільноти, де, наприклад, заборонено одностатевим парам всиновлювати дітей.

У резолюції зазначається, що влада на всіх рівнях управління в Євросоюзі повинні захищати та заохочувати рівність і основні права громадян, включаючи представників ЛГБТ.

На території ЄС вони можуть жити вільно і публічно демонструвати свою сексуальну орієнтацію і гендерну ідентичність, не боячись нетерпимості, дискримінації або переслідування.

Документ підтримали 492 депутати Європарламенту, ще 141 проголосував проти й 46 утрималися.

Довідка: Одностатеві стосунки юридично не визнаються в Польщі, також польський уряд забороняє одностатевим парам всиновлювати дітей. Згідно з новим законом, органи влади будуть зобов'язані перевіряти особисті дані будь-якої особи, яка подає заяву про усиновлення дитини як самотній батько. Якщо буде встановлено, що ця людина перебуває в одностатевих стосунках, в усиновлені буде відмовлено і навіть можлива кримінальна відповідальність.

У лютому майже 100 місцевих органів самоврядування Польщі – повітів і воєводств – оголосили себе "зоною, вільною від ЛГБТ-ідеології".

Нагадаємо, раніше в Угорщині заборонили одностатевим парам усиновлювати дітей.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 582 | Додав: adminA | Теги: резолюціїя, Євросоюз, зона свободи ЛГБТ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]