Пт, 2024-05-03, 11:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:15
Зросла кількість загиблих - удар по п'ятиповерхівці Кривого Рогу
Інші останні Надзвичайні новини

російські окупанти випустили у ніч на 13 червня шість крилатих ракет по Кривому Рогу, зазначив голова Ради оборони міста Олександр Вілкул.

"Усього вночі було шість ракет, п'ять місць уражень. Жодного немає відношення до військових (об'єктів). Один багатоквартирний будинок, склад, на якому "Кока-Кола", "Фанта" інші продукти, і більше нічого немає. Маємо трьох загиблих, 25 поранених, з них 10 важких і троє - вкрай важких. Сім, імовірно, перебувають під завалами", - розповів Вілкул.

Триває ліквідація пожежі та розбір завалів. Багато людей втратили свої квартири, міська влада займається розселенням постраждалих.

Атака рф на Україну 13 червня - удар по Кривому Рогу

У ніч на вівторок, 13 червня, у низці областей України під час масштабної повітряної тривоги прогриміли вибухи. Попередньо, росіяни випустили 14 крилатих ракет типу Х-101/555, з яких 10 було перехоплено, і чотири "Шахеди".

Наразі встановлено знищення усіх ворожих цілей у небі над столицею та уражені об'єкти у Харкові.

Унаслідок російського удару по п'ятиповерхівці Кривого Рогу у ніч на 13 червня поранення отримали 25 мешканців, при цьому зростає кількість загиблих.

ОНОВЛЕНО 9:25. За інформацією Офісу генпрокурора, йдеться про чотирьох загиблих, тоді як голова Ради оборони міста Олександр Вілкул повідомляє вже про шістьох.

Раніше голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак зазначив, що три крилаті ракети рф вдалося знищити силам ППО, інші влучили у цивільні об'єкти, зокрема п'ятиповерхівку.

Дехто з мешканців опинився під завалами. Рятувальники ліквідовують пожежу, яка, як зазначили в ОВА, охопила квартири з першого по п'ятий поверхи.

"Троє постраждалих - на приватному підприємстві. Їх госпіталізували. Ймовірно, під завалами потрощеного складу є люди. Їх шукають рятувальники. Пошкоджено 6 легкових машин. Ще 4 травмованих - на іншій локації. Там горіли будівля та авто. Пожежу вже загасили", - звітує Лисак.

Пошкоджень зазнало й автомобільне підприємство. Зайнялася вантажна техніка. Полум’я вже вгамували. Зруйнована господарська споруда.

У місті розгорнуто мобільний пункт прийому заяв від постраждалих. Поліція документує наслідки ракетного удару.

Також пошкодження є у рятувальному підрозділі. Усюди працюють відповідні служби. Наслідки атаки уточнюються.

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Атака рф по Україні 13 червня

У ніч на вівторок, 13 червня, у низці областей України оголосили повітряну тривогу. Тоді ж у багатьох регіонах прогриміли вибухи. Наразі встановлено знищення усіх ворожих цілей у небі над столицею і удар по житлових об'єктах Кривого Рогу.

Водночас росіяни атакували Харків дронами типу "Шахед". Внаслідок атаки постраждало комунальне підприємство у Київському районі та складське приміщення в Салтівському.

Всього, під час нічної атаки по Україні ворог, попередньо, застосував 14 крилатих ракет Х-101/555, з яких 10 було знищено протиповітряною обороною. Також противник завдав удару чотирма "Шахедами", один було знищено нашими захисниками.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 603 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]