Пт, 2024-03-29, 01:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:36
Звіт про основні результати команди Міноборони за рік на посаді міністра Резніков направив Зеленському, Стефанчуку і Шмигалю
Інші останні Офіційні новини

Міністр оборони України Олексій Резніков, який перебуває рік на посаді глави оборонного відомства, направив президенту України Володимиру Зеленському, голові Верховної Ради Руслану Стефанчуку і прем'єр-міністру Денису Шмигалю звіт про основні результати команди Міноборони за цей період.

"Рік тому я отримав довіру президента України і підтримку Верховної Ради України і був призначений на посаду міністра оборони. Для мене це висока честь і відповідальність. Сьогодні направив президенту Володимиру Зеленському, голові ВР Руслану Стефанчуку та прем'єр-міністру Денису Шмигалю звіт про основні результати команди Міноборони за цей період. Вийшов документ про зміни. Про ті, що відбулися. І про ті, що обов'язково відбудуться", - наводить слова Резнікова пресслужба Міноборони.

Він зазначив, що українські воїни оволоділи більшою кількістю типів західної зброї, ніж деякі країни альянсу.

"Залишилися танки і літаки. Упевнений, що і цю висоту ми скоро візьмемо. Ми розвиваємо інтегровану систему ППО / ПРО, затверджуємося на суші, в повітрі, на морі і в кіберпросторі. Наша армія не просто впроваджує - вона вдосконалює існуючі і встановлює нові стандарти. Перевірені на полі бою. Ми будуємо нову логістику, підготували прорив у впровадженні АСУ, втілюємо на практиці філософію всеосяжної оборони", - сказав міністр.

Резніков наголосив, що "попереду ще багато випробувань, але ми обов'язково переможемо".

"Ми відновимо і відновимо все, що знищили орки. Ми зробимо краще, ніж було. І ми не забудемо. Всіх полеглих в бою, всіх убитих наших громадян. Не забудемо злочини окупантів. За все, що скоїли, вбивці понесуть відповідальність. За це платитимуть покоління нащадків цих військових злочинців. Це обов'язково станеться. А сьогодні я дякую всім захисникам і захисницям, які назавжди змінили уявлення про Україну", - додав міністр.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 350 | Додав: adminA | Теги: результати команди Міноборони, міністр Резніков, рік, Звіт | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]