Пт, 2024-04-26, 20:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:11
Зводить нанівець усі антикорупційні ініціативи виведення з-під декларування дітей чиновників
Інші останні Кримінальні новини

Виведення з-під декларування дітей чиновників зводить нанівець усі антикорупційні ініціативи — Синютка

Прийняття закону "Про внесення змін до деяких законів України щодо визначення суб'єктів, на яких поширюється дія антикорупційного законодавства", який виводить з-під декларування дітей чиновників, зведе нанівець усі антикорупційні ініціативи.

Про це в ефірі "Прямого" сказав народний депутат фракції "Європейська Солідарність" Олег Синютка.

"Чомусь такі "особливо талановиті діти" трапляються у високопоставлених чиновників. І вони просто у 20 років стають мегабізнесменами, мегаволодарями різноманітних активів. І це неправильно. Занадто довго Україна йшла до того, щоб створити антикорупційні органи, щоб примусити чиновників декларувати майно, щоб відповідати за це деклароване майно, щоб сьогоднішня влада так витягнула шаблю, раз-два – і постаралася всі ці речі відправити у потойбічний світ. Ми не голосували за це, ми не підтримували це. І я вважаю, що це, попри деякі позитивні моменти, просто зводить нанівець всі ці антикорупційні речі, які так довго вибудовувалися в державі", - сказав депутат

Нагадаємо, Верховна Рада ухвалила в першому читанні законопроєкт №3355-1 "Про внесення змін до деяких законів України щодо визначення суб'єктів, на яких поширюється дія антикорупційного законодавства", попередньо дозволивши приховувати позашлюбних дітей та декларації радників в Офісі президента України.

Раніше голова Державної податкової служби Сергій Верланов заявив, що підтримує ідею обов’язкового декларування доходів всіма українцями.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 622 | Додав: adminA | Теги: антикорупційні ініціативи, виведення з-під декларування дітей | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]