Пт, 2024-04-26, 11:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Стало відомо, хто пройшов до півфіналу в національному відборі на пісенний конкурс "Євробачення-2017".

Останні Новини шоу-бізнесу | Новини європейської України| Додано: 2017-01-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

С каждым днём все для большего числа людей кредитование становится частью жизни. Случаются ситуации, когда денег просто не хватает.


 

 

Наступні парламентські вибори, швидше за все, знову пройдуть за змішаною виборчою системою, але можна повністю комп’ютеризувати передачу даних про підрахунок голосів.


 

Верховна Рада України ухвалила закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в міському пасажирському транспорті".


 

 

На бій між британцем Ентоні Джошуа та українцем Володимиром Кличком продано більш як 80 тисяч квитків. Про це повідомив промоутер Едді Хірн.


 

 

Українська співачка Тоня Матвієнко та гурт "Гайдамаки" презентували кліп на дуетну пісню. Композиція, слова до якої написав лідер гурту Олександр Ярмола.


 

 

Міністр фінансів України Олександр Данилюк очікує отримання чергового траншу кредиту від Міжнародного валютного фонду у сумі близько 1 мільярда доларів на початку лютого.


 

 

За минулу добу в зоні проведення АТО бойовики 61 раз відкривали вогонь, втрат серед українських військовослужбовців немає.