Вт, 2024-03-19, 10:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Українська біатлоністка Юлія Джима завоювала бронзову медаль в індивідуальній гонці на першому етапі Кубка світу в шведському Естерсунді.

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2017-11-29| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Україна занепокоєна, що протягом останніх місяців питання прав людини в окупованому Криму та на Донбасі зникли з поля зору уповноважених осіб Ради Європи.


 

Школярі Татарстану перестануть вивчати на обов'язковій основі державну татарську мову, відповідні зміни містяться в розробленому міносвіти РФ навчальному плані.


 

 

Директор Государственного бюро расследований Роман Труба сам обратился в Администрацию Президента Украины с просьбой о люстрационной проверке.


 

Депутат парламенту Литви Артурас Скарджюс, щодо якого відбулося слідство у зв'язку з появою у його сім'ї надприбутків, вийшов із парламентської комісії з питань енергетики.


 

 

Американський есмінець USS James E. Williams (DDG95) зайшов сьогодні вранці, 29 листопада, в одеський порт.


 

Україна має перемогти! Перемогти в усьому! І головне, щоб у нас налагодилося життя і всі наші справи завершилися успішно. Дай Боже всім здоров'я і щастя", – підкреслив Патон.