Пт, 2024-04-26, 09:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:40
18 бандитів Москаль нарахував у Верховній Раді
Інші останні Політичні новини

В парламент України обрано 18 представників злочинних угрупувань. Про це заявив Геннадій Москаль. "Ще не було ніколи стільки! Я десь нарахував 18. З усіх регіонів є.", - сказав він.

На питання, чи є такі в опозиції, Москаль сказав: "Ні, в опозиції нема, на щастя". Він також не назвав імен цих осіб. "Ну хто, хто? Не буду про своїх колег негарно говорити", - заявив депутат, передає "Українська правда".

Москаль розповів також деякі подробиці про зв'язки колишнього президента України Віктора Ющенка та олігархічних кланів України. За його даними, президент Ющенко особисто давав команди припинити кримінальні справи проти певних бізнесменів.

На запитання, чому вони свого часу не посадили тих, кого звинувачували у злочинах, Москаль відповів: "Тоді нікого було саджати. Донецьк був порожній". "Нащо це робилося, я зрозумів лише вкінці. Чому і пішов. Знаєте, Ющенко по натурі така людина… Це тільки на людях він казав, що над усе він любить Україну. А мені здається, над усе він любив гроші. Це я потім зрозумів, що це була психологічна атака на олігархів з метою примусити їх дати гроші", - заявив він.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1015 | Додав: adminA | Теги: Бандити, верховна рада, москаль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]