Пт, 2024-03-29, 11:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Борги із виплати заробітної плати працівникам авіакомпанії "АероСвіт" становлять більше 84 млн гривень. Про це заявив заступник голови Державної інспекції з питань праці Василь Іванчак.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-03-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Академік РАМН помер на 89-му році життя. У суботу, 30 березня, стало відомо про те, що в Москві пішов з життя відомий російський хірург Михайло Перельман.





У Тюмені завершилася перша частина міжнародного комерційного змагання "Кубок губернатора" з біатлону, де в жіночій гонці мас-старт друге місце посіла українка Віта Семеренко.


31 березня в Києві хмарно з проясненнями, вночі невеликий дощ із мокрим снігом, удень невеликий дощ, вночі та вранці місцями туман, на дорогах ожеледиця, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -0...+2 градуси, удень +5...+7 градусів.


Помер актор і режисер Валерій Золотухін, повідомляє Інтерфакс з посиланням на Театр на Таганці. Пізніше інформацію підтвердив керівник департаменту культури Москви Сергій Капков.




У Каліфорнії (США) трапився курйоз: кілька молодих ведмедів забралися в будинок до американця Джастіна Лі та влаштували погром на його кухні, з'ївши всю їжу і залишивши після себе неабиякий безлад.



Співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій ліквідували пожежу на Вуглегірській ГЕС у Світлодарську Донецької області.



Известный путешественник писатель и издатель говорит, что когда сыну знакомого понадобилось лечение дакриоцистита, то они вместе долго искали клинику и квалифицированных специалистов.



Полузащитник киевского "Динамо" Андрей Ярмоленко установил два рекорда сборной Украины, став наиболее стремительно развивающимся бомбардиром за всю ее историю.



Известный писатель, а также издатель говорит, что его очень часто выручает доска бесплатных объявлений Maxni.com.ua. Ведь с ее помощью он часто может быстро и выгодно продать или купить нужную вещь.