Пт, 2024-03-29, 06:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Известная писательница в беседе с журналистами призналась, что очень любит и уважает китайские традиции и кухню, а поэтому частенько заказывает себе с помощью сайта http://brucelee.com.ua/ китайскую еду домой.
Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-03-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



"Зараз вже все - парламент вже працювати не буде. Все, крапка. Парламент є недієздатним сьогодні", - заявив Олег Тягнибок.



У наш час Інтернет став незамінним у житті сучасних людей. Адже, наприклад, за допомогою світової павутини дуже легко обрати собі найкращий ресторан у Полтаві на сайті Тут все.



Всемирный экономический форум опубликовал новый рейтинг конкурентоспособности в сфере путешествий и туризма, в котором 140 стран мира оцениваются по уровню усилий, прилагаемых ими для развития этого сектора экономики



Изучив с помощь сайта tutvse.com.ua р
естораны Одессы и окраин города, наши журналисты выбрали лучшее заведение, в котором и пообщались с украинским исполнителем на разные темы


Яценюк підкреслив, що нинішній день для опозиції є знаковим. "Тому що ми оголошуємо народні віче і народне повстання проти цього режиму сьогодні біля Тараса Шевченка".



10 березня в Києві хмарно, уночі невеликий сніг, удень сніг, мокрий сніг, на дорогах місцями ожеледь, вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -2...-4 градусів, удень 0...-2 градуси.



Німеччина повернула Туреччині золоту брошку, яка належала легендарному лідійському цареві Крезу і була викрадена близько восьми років тому з археологічного музею турецького міста Ушак.




Любителі зоряного неба можуть насолодитися рідкісним видовищем: з 8 березня в нічному небі над Північною півкулею можна побачити яскраву комету.


У найближчий час Київ і Москва можуть домовитися про створення двостороннього спільного підприємства, якому буде здана в оренду газотранспортна система, а Україна у відповідь одержить зниження ціни на газ до 260 доларів за тисячу кубометрів.




Вибух стався вранці в суботу, 9 березня, в центрі столиці Афганістану біля будівлі міністерства оборони країни. Бомбу привів у дію терорист-смертник.



Киевские власти планируют презентовать на международной выставке недвижимости MIPIM 12-15 марта в Каннах (Франция) инвестиционные проекты «Киев-Сити» и «Днепровские жемчужины».



Українські суди за 2012 винесли менше 0,17% виправдувальних вироків. Про це пише віце-президент ГО "Агентство журналістських досліджень" Максим Шпаченко.


Выборы мэра столицы и столичного горсовета вероятно состоятся 2 июня. Об этом в интервью Радио Свобода заявил лидер фракции партии «Свобода» Олег Тягнибок.




Співак Джастін Бібер, 19-літній кумир підлітків, зомлів під час виступу, що проходив у четвер, 7 березня, у концертному залі O2 Arena.